Industrieterrein bewaking

Industieterrein bewaking dmv camera's en nummerplaat herkenning eventueel met verificatie bij het VBV.

Camera's kunnen worden geplaatst bij alle invals wegen van het industrieterrein en op alle andere punten waar beeldregistratie noodzakelijk wordt geacht.

Camera's

   Door bij de toegangswegen camera's te plaatsen die geschikt zijn om kentekens te lezen, kunnen alle inkomende en/of uitgaande voertuigen geverifieerd worden bij het VBV en kan er een alarm worden gegenereerd naar b.v. een meldkamer dat er een gestolen dan wel andersinds verdacht voertuig langs is gekomen. Daarnaast kunnen ook overzicht camera's geplaatst worden om de omgeving in beeld te brengen.
Uiteraard kunnen ook op andere plaatsen in het te bewaken gebied camera's geplaatst worden voor overzicht of nummerplaatherkenning.

Centrale apparatuur

Alle camera's worden verbonden met een centrale ruimte, bijvoorbeeld bij een van de bedrijven op het te bewaken industrieterrein, waar de beelden worden opgeslagen middels een exacqVision® Video Management Systeem (VMS), daarnaast kunnen er een (of meer) NumberOK® Servers voor de nummerherkenning geplaatst worden, welke hun bevinding doorgeven aan het VMS, de kentekens kunnen geverifieerd worden bij het VBV waarna bij een hit door het VMS actie ondernomen kan worden, door bijvoorbeeld een e-mail te verzenden of een meldkamer in te lichten.

Verbindingen

Alle verbindingen tussen de camera's en de centrale apparatuur wordt uitgevoerd op basis van IP. Deze verbindingen kunnen op drie manieren tot stand gebracht worden.

  1. Via UTP/FTP kabels bekabeld
  2. Via glasvezel verbonden
  3. Via draadloze verbindingen

Voor de eerst twee geldt dat er door een erkend bedrijf bekabeling gegraven moet worden en voor de derde geldt dat er zichtverbindingen moeten zijn om een stabiele draadloze verbinding te kunnen opzetten. Wij kunnen draadloze verbindingen tot meerdere kilometers voor u verzorgen. Naast alle benodigde camera's en randapparatuur leveren wij alle apparatuur benodigd om willekeurig welk verbindingstype aan te kunnen sluiten, inclusief draadloze zenders en ontvangers. Ook kunnen wij voor u de benodigde straatkasten verzorgen.