Projecten doen we samen

In de loop der jaren heeft TeleConnect in vele marktsegmenten ervaring opgedaan met het projectmatig ondersteunen van onze installatiepartners. Hiermee is een schat van ervaring opgedaan die we iedere dag weer gebruiken om een nieuw project net zo goed -of zo mogelijk nog beter- te realiseren. Hier geven wij een overzicht van de diverse marktsegmenten waarin we projecten gerealiseerd hebben.

Zichtbaar (is) beter

Zichtbaar beter en merkbaar veiliger! De praktijk heeft aangetoond dat cameratoezicht een waardevolle bijdrage levert aan het veiliger maken en houden van bedrijven, kantoren, bedrijventerreinen en business parken. Zichtbare camera’s schrikken de gelegenheidsdief weliswaar af, maar alleen een goed ontworpen systeem zal zelfs de doorgewinterde crimineel vrijwel geen kans van slagen meer geven.

Download hier de complete brochure

Controleren en signaleren

Bij objecten met een meer dan gemiddeld risico profiel zijn hoge betrouwbaarheid en geavanceerde functionaliteit kenmerkend. Vaak wordt bij deze objecten de buitenste ring al zo goed mogelijk voorzien van camera’s om de periferie te beveiligen. Thermische camera’s, video content analyse, gezichtsherkenning, toegangscontrole en kentekenherkenning zijn functies waar bij deze projecten veelvuldig gebruik van wordt gemaakt.

Download hier de complete brochure

Veelzijdige systemen

 

Voor hotels en horeca moet het camerasysteem zeer veelzijdig zijn omdat er vaak sterk uiteenlopende doelstellingen zijn. Hoge resolutie en onberispelijke beeld-kwaliteit zijn bijvoorbeeld nodig op plaatsen als lobby, kassa en entree, terwijl eigenschappen als lichtgevoeligheid en tegenlichtcompensatie op de parkeerplaats en rondom de gebouwen belangrijk is. Ook is ‘maatwerk’ met o.a. parkeerbeheer, toegangscontrole en kentekenherkenning belangrijk.

Download hier de complete brochure

   

Veelzijdige systemen

Camerasystemen in de detailhandel en zakelijke markt zijn de laatste jaren gemeengoed geworden. Maatschappelijke acceptatie, prijsdalingen en kwalitatief steeds betere producten dragen hieraan bij. Maar zelfs de beste producten zullen niet aan de verwachtingen voldoen als het systeem niet deskundig is geprojecteerd en geïnstalleerd.

Download hier de complete brochure

Kentekenherkenning

Gescande kentekens zijn zowel voor service- en comfortoplossingen als voor beveiligings- en opsporingsdoeleinden te gebruiken. Zonder oponthoud de parkeergarage inrijden of geen benzine kunnen tanken omdat er de vorige keer niet is afgerekend... Het is dezelfde techniek, maar met een ander doel. Dat geldt ook voor het scannen van een kenteken op een bedrijventerrein of kantorenpark.

Download hier de complete brochure

Kritische infrastructuur

Videosystemen bij infrastructurele objecten hebben een meer dan gemiddeld risico profiel. Continuïteit en geavanceerde functionaliteit zijn hierbij kernbegrippen. Bij dit type objecten is vaak sprake van uiteenlopende omstandigheden en verschillende doelstellingen. Zo zijn weersomstandigheden, lichtniveau’s, snelle vervuiling en moeilijke bereikbaarheid vaak factoren waar in het ontwerp rekening mee gehouden moet worden.

Download hier de complete brochure


Meer informatie over de producten, diensten en projecten van Tele Connect?
Bel of mail ons dan even...